Wie zijn wij

Tom en Ruben beheren respectievelijk Audioscape West Nederland en Audioscape East Nederland, in Zuid Holland en Gelderland. Deze samenwerking is ontstaan vanuit de bruisende muziekscene in studentenstad Wageningen. De mogelijkheden voor bands uit deze scene om hun werk op te nemen werden door ons als hoogdrempelig ervaren, waarop we snel besloten om het zelf te doen. Eerst voor onze eigen muziek, en later ook voor andere muzikanten.

Gegrepen door de liefde voor muziek en gedreven door de oorspronkelijke motivatie om de studio bereikbaarder te maken werd Audioscape opgericht. Volgens onze filosofie berust muziek opnemen op 3 pijlers: de techniek, het gevoel en de muziektheorie. In die geest werden eerst workshops en daarna hele opleidingen studiotechniek en  muziektheorie/solfège gevolgd. Daarnaast hebben de producers van Audioscape als actieve muzikanten ook de nodige ervaring met songwriting.

Bij Audioscape staat alles in teken van de muziek; jouw muziek! Wij zijn er als producers om te helpen jouw verhaal te vertellen. Opnemen bij Audioscape betekent dat je actief wordt betrokken bij het productieproces; d.w.z. dat het mixen en masteren transparant gebeurt en muzikanten eventueel kunnen worden ingelicht en/of meegenomen in de mixkeuzes die wij maken. Zo ben je als muzikant niet alleen meer betrokken bij je eigen muziek, je hebt ook meer controle over het eindresultaat. Onze kennis, ervaring en apparatuur zijn er om jouw product beter te maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s